Kategoriler

0
  • TR
BLOG
Blog Grupları
Yayın Tarihi : 21.04.2022 23:20 | Güncellenme Tarihi : 21.04.2022 23:25 | Blog
USB HUB VE AKILLI KART OKUYUCULAR

USB HUB VE AKILLI KART OKUYUCULAR

Günümüzde bilgisayar gibi çeşitli teknolojik ürünler hayatımızın her noktasında aktif olarak kullanılmaktadır. Bu ürünlerden daha yüksek verim alınabilmesi ve birbirinden farklı işlemlerin gerçekleştirilebilmesi için başka teknolojik cihazlar ile birlikte kullanılmaktadır. Günümüzde farklı işlemler için kullanılan teknolojik cihazların başında ise “USB HUB” ve “Akıllı Kart Okuyucu” gelmektedir.

Bu yazımızda sizler için Akıllı Kart Okuyucu ve USB ile ilgili Nedir ve Ne İşe Yarar sorularına cevap vereceğiz.

Akıllı Kart Okuyucu Nedir? Ne İşe Yarar?

Akıllı Kart Okuyucu, İngilizce “Smart Card Reader Writer – SRCW” olarak bilinir. Akıllı kartı okuyucu bünyesinde yerleşik bir zeka bulundurur. Her ne kadar farkında olmasak dahi akıllı kart okuyucular bilgisayar, sunucu ve telefon gibi pek çok farklı cihazda aktif olarak kullanılmaktadır.

Akıllı kart okuyucular entegre devreleri yapılandırmak ve devreleri kişiselleştirmek için aktif olarak kullanılmaktadır. Akıllı kart okuyucular programlanabilir bir yapıya sahip olduğu için tek bir ürün üzerinde farklı işlemlerin yapılabilmesini sağlar.

Sitemizde toptan satışını yaptığımızda bazı Akıllı Kartı Okuyucu’ları şu şekildedir;

USB HUB Nedir? Ne İşe Yarar?

USB HUB, birden çok usb bağlantısının tek bir üründe birleşmiş halidir. Bu yüzden “USB Çoğaltıcı” ya da “USB Çoklayıcı” olarak da bilinir.

USB HUB, usb giriş noktası yetersiz olan ürünlerde sık sık kullanılmaktadır. Çünkü USB HUB; tek bir giriş kullanarak, birden çok usb girişi sağlar. Ayrıca usb’lerde olduğu gibi USB HUB’larda da 2.0 ve 3.0 gibi çeşitli teknolojiler bulunmaktadır.

Sitemizde toptan satışını yaptığımız bazı USB HUB’lar şu şekildedir;

Bu yazımızda sizler için Akıllı Kart Okuyucu ve USB ile ilgili Nedir ve Ne İşe Yarar sorularına cevap verdik. Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilmek için sitemizi inceleyebilir ya da iletişim kanallarımızdan birini kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Whatsapp
İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et