Kategoriler

0
  • TR
BLOG
Blog Grupları
Yayın Tarihi : 29.05.2022 21:03 | Güncellenme Tarihi : 17.07.2022 23:12 | Blog
TÜRKİYE’DE EN ÇOK OYNANAN BİLGİSAYAR OYUNLARI

TÜRKİYE’DE EN ÇOK OYNANAN BİLGİSAYAR OYUNLARI

Günümüzde bilgisayarlar hayatımızın her noktasında karşımıza çıkmaktadır. Bilgisayarlar ile pek çok farklı işlemi gerçekleştirerek, iş yükümüzü ciddi bir şekilde azaltabiliriz. Ancak bunun dışında bilgisayar oyunu oynayarak bilgisayarı bir eğlence aracına çevirebiliriz.

Uzun yıllardır bilgisayar oyunları hayatımızın içerisinde bulunuyor. Günümüzde ciddi bir piyasa haline gelen bilgisayar oyunu sektöründe binlerce farklı türde oyun bulunmaktadır. Bu bilgisayar oyunlarından bazıları ülkemizde ciddi bir oyuncu kitlesine sahiptir.

Bu yazımızda sizler için Türkiye’de En Çok Oynanan Bilgisayar Oyunlarından bahsedeceğiz ve Kulaklık Önerilerinde bulunacağız.

Counter-Strike: Global Offensive

Counter-Strike: Global Offensive ya da kısaca CS:GO, Valve ve Hidden Path Entertainment tarafından geliştirilmiş olan çevrimiçi birinci şahıs nişancı oyunudur. CS:GO 21 Ağustos 2012 tarihinde çıkmasına rağmen Counter-Strike oyun serileri bu tarihten çok daha önce popüler olmuştur.

Uzun yıllardır bilgisayar oyunlarının en popülerlerinden olan bu oyunda kulaklık seçimi oldukça önemlidir.

PUBG

PlayerUnknown's Battlegrounds ya da kısaca PUBG; birinci şahış nişancı, üçüncü şahıs nişancı ve hayatta kalma kategorilerinde değerlendirilmektedir. PUBG, 23 Mart 2017 tarihinde piyasaya çıkmıştır ve çıktığı andan itibaren bilgisayar oyunu piyasasında kendine önemli bir yer edinmeyi başarmıştır.

PUBG’de açık bir dünyada rakiplerinin sesini duymak ve rakiplere göre strateji belirlemek oldukça önemlidir. Bu yüzden oyuncular PUBG oynarken kaliteli bir kulaklığa ihtiyaç duymaktadır.

Call Of Duty: Warzone

Call Of Duty, yıllardır oyuncuların karşısına farklı hikayeye sahip oyunlar çıkmaktadır. Bu oyunlardan biri de Call Of Duty: Warzone olarak bilinir. Call Of Duty: Warzone, battle royal ve birinci şahıs nişancı oyunu kategorilerinde değerlendirilmektedir. Yıllardır bilgisayar oyunu piyasasında önemli bir yeri olan Call Of Duty, pek çok farklı oyunu ile oyuncular tarafından sık sık tercih edilmektedir.

Call Of Duty oyunundan alınan hazzın artması ve oyuncunun performansının artabilmesi için kaliteli bir kulaklık seçimi oldukça önemlidir.

Oyununuza Uygun Kulaklıklar Seçin

Saydığımız ve diğer bilgisayar oyunlarının pek çoğunda kulaklık seçimi oldukça önemlidir. Oyuncular kaliteli ve uygun kulaklıklar sayesinde rakiplerinin önüne geçebilir ve bilgisayar oyunundan aldıkları hazzı artırabilir. Bu bağlamda sitemizde toptan bir şekilde satışını yaptığımız kulaklıklardan bazıları şu şekildedir;

Bu yazımızda sizler için Türkiye’de En Çok Oynanan Bilgisayar Oyunlarından bahsettik ve Kulaklık Önerilerinde bulunduk. Ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için sitemizi inceleyebilir ya da iletişim kanallarımızdan birini kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Whatsapp
İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et