Kategoriler

0
  • TR
BLOG
Blog Grupları
Yayın Tarihi : 29.05.2022 21:06 | Güncellenme Tarihi : 07.06.2022 23:22 | Blog
MOUSE İLE OYNANAN OYUNLAR

MOUSE İLE OYNANAN OYUNLAR

Günümüzde bilgisayar ile yapılan işlemlerin başında oyun oynamak geliyor. Bilgisayar oyunları piyasasına baktığımızda birbirinden farklı kategorilerde binlerce oyun görebiliriz. Bu bilgisayar oyunlarının oynanması için klavye, mouse ve kulaklık gibi çeşitli bilgisayar çevre birimlerine ihtiyaç duyulmaktadır. Ancak bazı oyunların oynanabilmesi için sadece mouse yeterlidir.

Her türlü bilgisayar oyunun oynayabilmek için kişiler, kaliteli ve uygun fiyatlı bir mouse arayışındadır. Kaliteli ve uygun fiyatlı olmasının yanı sıra dış görünüş olarak dikkat çekici olması aranan özelliklerin arasında yer almaktadır.

Bu yazımızda sizler için Mouse İle Oynanan Oyunlardan bahsedeceğiz ve Renkli, Hızlı Mouse Önerilerinde bulunacağız.

UNO

UNO, ABD’de ortaya çıkmış olan bir kart oyunudur. Son yıllarda popülaritesini ciddi bir şekilde artıran bu oyun, en 2 kişi ile oynanabilmektedir. Oyunun temel amacı ise oyuncuların, ellerindeki kartları herkesten önce bitirebilmesidir. Oldukça basit bir mantığa sahip olan bu eğlenceli oyun, 8 Aralık 2016 tarihinde bilgisayar ortamına dahil olmuştur.

Bilgisayar üzerinden online şekilde oynanabilen UNO, sadece mouse ile oynanabilen oyunlar arasında yer almaktadır.

Business Tour

Bilgisayar ortamında oynanabilen masabaşı oyunlardan biri de “Business Tour” olarak bilinir. Business Tour oyunu, 27 Temmuz 2017 tarihinde piyasaya sürülmüştür. Business Tour oyunu tüm dünya tarafından bilinen masabaşı oyunlarından birine benzemektedir. Oyundaki temel amaç; zar atarak ilerlemek ve oyun tahtasındaki yerleri alarak, diğer oyuncuları iflasa sürüklemektir.

Business Tour oyununu oynayabilmek için sadece mouse yeterlidir. Çünkü oyunda ekstra herhangi bir aksiyon yoktur.

Football Manager 2022

Football Manager ya da kısaca “FM” oyun dünyasında her yıl yenisi beklenen oyunlardan biridir. Championship Manager oyununun devamı niteliğindeki FM, 2005 yılından itibaren her yıl düzenli olarak çıkmaktadır. Football Manager 2022 oyununda olduğu gibi tüm oyun serilerinde gerçekçi bir teknik direktör hissiyatı yaratmaktadır. Teknik direktör olarak oynanan oyun oldukça keyifli ve eğlencelidir.

Football Manager 2022 oyunu da sadece mouse ile oynanabilen oyunlar arasında yer almaktadır. Oyunda mouse ile neredeyse tüm işlemler yapılabilmektedir.

Renkli ve Hızlı Mouseler Seçin, Rakiplerinizden Geri Kalmayın

Mouse ile oynanan oyunlardan daha fazla keyif alabilmek için oyuncular, renkli ve hızlı mouselara ihtiyaç duyar. Bu bağlamda sitemizde toptan satışını yaptığımızda mouselardan bazıları şu şekildedir;

Bunlar gibi pek çok farklı renkli ve hızlı mouseları sitemizde üzerinden satın alarak, rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz.

Bu yazımızda sizler için Mouse İle Oynanan Oyunlardan bahsettik ve Renkli, Hızlı Mouse Önerilerinde bulunduk. Ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için sitemizi inceleyebilir ya da iletişim kanallarımızdan birini kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Whatsapp
İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et