Kategoriler

0
  • TR
BLOG
Blog Grupları
Yayın Tarihi : 24.02.2022 14:02 | Güncellenme Tarihi : 28.03.2022 16:10 | Blog
LAPTOPUNUZU GÜVENLE KORUYUN

LAPTOPUNUZU GÜVENLE KORUYUN

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte bilgisayar günlük ve iş hayatımızın ayrılmaz bi parçası haline geldi. Bilgisayarlara neredeyse her yerde ihtiyacımız olduğu için taşınabilir bilgisayarlar yani laptoplar, kullanıcılar tarafından sık sık tercih edilmeye başlamıştır.

Gelişen teknoloji ile birlikte laptoplar, incelmiş ve küçülmüş şekilde karşımıza çıkmaya başladı. Bu teknolojik ürünlere ise Notebook denilmektedir. Notebooklar tasarımları ve sahip olduğu özellikleri ile neredeyse her yere taşınabilmektedir. Ancak notebookların güvenli bir şekilde taşınması gereklidir. Aksi takdirde fiziksel bir hasar görerek, kullanılmaz bir hale gelebilir. Bu yüzden notebookların daha güvenli bir şekilde korunması için özel çantalar üretilmeye başlamıştır.

Bu yazımızda sizler için Notebook Çanta Önerilerinde bulunacağız.

Notebook Çantaları Önerileri

Notebook çantası, notebookların daha güvenli bir şekilde korunmasını sağlayan üründür. Nodar olarak kullanıcılarımız için birbirinden farklı özelliklerde ve şık tasarımlarda notebook çantası satışı yapıyoruz. Satışını yaptığımız notebook çantası ürünlerimiz şu şekildedir;

  • HADRON HD3008 NOTEBOOK ÇANTA 15.6 INCH: Hadron kalitesi ile üretilen bu ürün, şık ve sadece tasarımının yanı sıra kullanışlı olmasıyla da dikkat çekiyor. Ürünümüzün barkodu 8680469000081, stok kodu ise HD3008 şeklindedir.
  • HADRON HD3002 NOTEBOOK ÇANTA (HP MODEL) 15.6 INCH: Hadron kalitesi ile üretilen bu ürün, HP model şeklindedir. Ayrıca şık tasarımı ve kullanışlı olmasıyla kullanıcılar tarafından sık sık tercih edilmektedir. Ürünümüzün barkodu 8680469000029, stok kodu ise HD3002 şeklindedir.
  • HADRON DH015 NOTEBOOK ÇANTA 15.6 INCH: Hadron kalitesi ile üretilen bu ürün, kullanışlı olmasının yanı sıra ergonomik tasarımı ile dikkat çekiyor. Ürünümüzün barkodu 5812093706347, stok kodu ise DH015 şeklindedir.
  • HADRON DH016 NOTEBOOK ÇANTA 15.6 INCH: Hadron kalitesi ile üretilen bu ürün, askısız olmasının yanı sıra farklı renk seçenekleri ile kullanıcılar tarafından sık sık tercih edilmektedir. Ürünümüzün stok kodu DH016 şeklindedir.
  • HADRON DH017 NOTEBOOK ÇANTA 15.6 INCH: Hadron kalitesi ile üretilen bu ürün, sıra dışı tasarımı ve kırmızı, siyah, gri ve koyu gri olarak 4 farklı renk seçeneğine sahip olmasıyla kullanıcılar tarafından sık sık tercih edilmektedir. Ürünümüzün stok kodu DH017 şeklindedir.
  • HADRON DH018 NOTEBOOK ÇANTA 15.6 INCH: Hadron kalitesi ile üretilen bu ürün, şık tasarımı ve kullanışlı olmasıyla dikkat çekiyor. Ürünümüzün stok kodu DH018 şeklindedir.

Bu ürünlerden birini satın alarak, notebooklarınızı daha güvenli bir şekilde koruyabilirsiniz. Ayrıca notebook çantası satın alarak, notebookunuzu daha pratik bir şekilde taşıyabilirsiniz.

Bu yazımızda sizler için Notebook Çanta Önerilerinde bulunduk. Notebook çanta ürünlerimizi ve pek çok farklı cihazı toptan şekilde almak için sitemizi inceleyebilirsiniz. Ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için iletişim kanallarımızdan birini kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Laptop şarj adapörü seçerken nelere dikkat edeciğinizi bilmiyorsanız, yeni yazımız tam size göre, göz atmayı unutmayın!

Bknz: LAPTOP ŞARJ ADAPTÖRÜ SEÇERKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİZ?

Whatsapp
İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et