Kategoriler

0
  • TR
BLOG
Blog Grupları
Yayın Tarihi : 07.06.2022 23:33 | Güncellenme Tarihi : 05.07.2022 16:17 | Blog
EN ÖNEMLİ NOTEBOOK AKSESUARLARI

EN ÖNEMLİ NOTEBOOK AKSESUARLARI

Günümüzde farklı bilgisayar modelleri bulunmaktadır. Bu modellerden biri de “Notebook” olarak bilinir. Notebooklar kolay taşınması ve masaüstü bilgisayarda bulunan klavye, mouse gibi çevre birimlerini bünyesinde bulundurur. Aynı zamanda çok hafiftir.

Notebookların çeşitli ekipmanları bulunmaktadır. Notebook ekipmanları ürünü korumak, çalıştırmak ve performansını artırmak için kullanılmaktadır. Bu yüzden pek çok farklı notebook ekipmanı bulunmaktadır.

Bu yazımızda sizler için Notebook Kılıfları, Soğutucuları ve Adaptöründen bahsedeceğiz.

Notebook Kılıfı

Notebooklar kolay taşınabilmesi nedeniyle kullanıcılar tarafından farklı mekanlara taşınabilmektedir. Notebook ürününüzü taşırken zarar vermemek ve daha kolay bir şekilde taşıyabilmek için “Notebook Kılıfı” adı altında notebook ekipmanları bulunmaktadır. Notebook kılıfı satın alırken, ürününüzün boyutlarına uygun olduğuna emin olmalısınız.

Sitemizde toptan satışını yaptığımız bazı Notebook Kılıfı modelleri şu şekildedir;

Notebook Soğutucuları

Notebooklar yapısı gereği masaüstü bilgisayarlara kıyasla daha kolay ve daha çok ısınmaktadır. Özellikle oyun oynamak gibi bilgisayarın daha yüksek performansta çalıştığı durumlarda notebooklar zarar görebilmektedir. Ayrıca aşırı ısınan notebookların performansları da düşmektedir. Bu yüzden notebook soğutucuları, önemli notebook ekipmanları arasında yer almaktadır. Notebook soğutucu alırken, ihtiyacınızı tam olarak karşılayacak özelliklere sahip olan bir ürün tercih etmeniz daha sağlıklı olacaktır.

Sitemizde toptan satışını yaptığımız bazı Notebook Soğutucusu modelleri şu şekildedir;

Notebook Adaptörü

Notebookların çalışabilmesi için bataryasının dolu olması ya da adaptöre bağlı bir şekilde çalışması gerekmektedir. Notebook adaptörleri, notebookların çalışması için gerekli elektrik enerjisini prizden alır ve notebookun zarar görmeden kullanabilmesi için düzenler. Farklı modellerdeki notebookların farklı adaptör girişleri bulunmaktadır. Bu yüzden notebook adaptörü alırken, cihazınızla uygun olduğuna emin olmalısınız.

Sitemizde toptan satışını yaptığımız bazı Notebook Adaptörü modelleri şu şekildedir;

Bu yazımızda sizler için Notebook Kılıfları, Soğutucuları ve Adaptöründen bahsettik. Ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için sitemizi inceleyebilir ya da iletişim kanallarımızdan birini kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Whatsapp
İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et