Kategoriler

0
  • TR
BLOG
Blog Grupları
Yayın Tarihi : 07.06.2022 23:31 | Blog
OYUN KOLLARINDA TERCİHİNİZ NEDİR?

OYUN KOLLARINDA TERCİHİNİZ NEDİR?

Bilgisayar, Xbox ya da PS üzerinden oyun oynarken sık sık oyun kolları kullanılmaktadır. Oyun kollları, pek çok farklı oyun ile farklı cihazlarda aktif olarak kullanılabiliyor. Oyun kollarının oyunlardan alınan hazzı artırması ve bazı oyunlarda daha verimli bir oynanış sunmasıyla sık sık tercih edilmektedir.

Oyun kolları farklı markalar tarafından farklı modellerde üretilmektedir. Farklı modeldeki oyun kollarının farklı özellikleri olsa dahi genel olarak “Wireless” ve “Kablolu” olarak ikiye ayrılmaktadır. Oyuncular, oyun kolları satın almadan önce ilk olarak bu seçimi yapmaktadır.

Bu yazımızda sizler için Wireless ve Kablolu Oyun Kollarından bahsedeceğiz.

Wireless Oyun Kolları

Wireless oyun kolları, oyuncuların kablo karmaşası yaşamasını engellemektedir. Genellikle USB kablosuyla şarj edilip kullanılan Wireless Oyun Kolları, oyuncular tarafından sık sık tercih edilmektedir. Wireless oyun kollarının kablosuz bir şekilde kullanılma süresi ise oyun kolunun markasına ve modeline göre değişiklik göstermektedir.

Wireless oyun kolları kablolu bir şekilde kullanılabilmektedir. Genellikle farklı cihazlarla uyumlu bir şekilde çalışan Wireless Oyun Kolları, oyun kolları piyasasında en çok tercih edilen modeller arasındadır.

Sitemizde toptan satışını yaptığımız bazı Wireless Oyun Kolları modelleri şu şekildedir;

Kablolu Oyun Kolları Seçenekleri

Kablolu oyun kolları günümüzde daha az tercih edilmekte birlikte uygun fiyatlı olması nedeniyle hala daha tercih edilmektedir. Kablolu oyun kolları da farklı cihazlarla ve oyunlarla uyumludur. Genellikle uygun fiyatlı oyun kolları arayanlar ve kablo karmaşası yaşamayan kişiler tarafından tercih edilmektedir. Herhangi bir şekilde şarj sorunu yaşamayan oyun kollarının farklı modelleri mevcuttur.

Sitemizde toptan satışını yaptığımız bazı Kablolu Oyun Kolları modelleri şu şekildedir;

Bu yazımızda sizler için Wireless ve Kablolu Oyun Kollarından bahsettik. Ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için sitemizi inceleyebilir ya da iletişim kanallarımızdan birini kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Whatsapp
İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et